نحوه کار با استابلایزر : شایان ذکر است جهت استفاده صحیح و بهینه از هر دستگاه برقی و الکترونیکی ، رعایت موارد قید شده در دفترچه راهنما و مواردی که در برگه نصب دستگاه قید شده است ، الزامی می باشد.
مسئولیت کارکرد و نگهداری یو پی اس حداقل باید با یک نفر باشد . تا پس از آموزش های لازم جهت آشنایی با دستگاه استابلایزر بتواند حداکثر راندمان و بهره از دستگاه را داشته باشد .
از این رو باید مسئولان ذیربط به صورت کامل آموزش های لازم متناسب با دستگاه استابلایزر خریداری شده را ببیند . این موارد به شرح ذیل می باشد :
۶- آشنایی با راههای ارتباطی سریع جهت مشاوره تلفنی یا اینترنتی در مواقع اضطراری
در ضمن جهت آموزش بهتر و سریعتر تمامی موارد قید شده به صورت فیلم های آموزشی موجود می باشد که با تماشای این فیلم های متناسب با استابلایزر موجود خود ، از نحوه عملکرد و دسترسی های آسان به راحتی مطلع خواهید شد .
فیلم های آموزشی نیز جهت نصب و راه اندازی استابلایزر موجود می باشند . لذا علاقه مندان می توانند جهت نصب و راه اندازی مدل های مختلف استابلایزر آن را مشاهده و از آن استفاده نمایند .
دفترچه راهنمای استابلایزر:
قبل از نصب و راه اندازی دستگاه استابلایزر توصیه می گردد که به طور کامل دفتر راهنمای مطالعه گردد . تا موارد مهم در زمینه نحوه نصب و محل نصب ،دمای مناسب و موارد ایمنی و نحوه کارکرد با استابلایزر و آلارم و علائم خرابی آن به طور کامل آشنا شوید .
در صورت تمایل می توانید با رعایت فرم ارسالی موارد فوق را خودتان اجراء نمایید که پس از تائید این شرکت می توان دستگاه یو پی اس UPS مورد نیاز را نصب و راه اندازی نمود .
بعضی از مدلهای استابلایزر یا ترانس محافظ کوچک و رومیزی هستند . و برای یخچال و ماشین ظرفشویی و یا لباس شویی و سیستم های صوتی ، طراحی و ساخته شده اند . که دارای نصب بسیار آسانی می باشند . یک عدد دوشاخه برق جهت وصل شدن به پریز محل داشته و دارای چند عدد پریز جهت اتصال به مصرف کننده ها می باشد . که معمولاً این مدل از ترانس های محافظ بین ۳۰۰۰ الی ۴۰۰ ولت آمپر می باشند
نصب باتری یو پی اس UPS : همانطور که در محاسبه تعداد باتری ذکر شد با توجه به توان و مدل دستگاه تعداد مشخصی باتری باید به یو پی اس متصل گردد . به طور معمول نحوۀ نصب باتری یو پی اس UPS به ۳ صورت ذیل انجام می گیرد