تابلوی برق یو پی اس
یو پی اس و تابلو های برق آن درواقع یک نوع تابلوی توزیع بوده و برق ورودی و خروجی دستگاه یو پی اس ups را کنترل می نماید . این تابلوها با توجه به توان و تعداد فاز ورودی و خروجی دستگاه طراحی و ساخته می شوند . تابلوها دارای کلید و فیوزهای الکتریکی جهت امنیت و کنترل بیشتر می باشد .
البته در صورت نیاز و اضطرار می توان برق ورودی و خروجی یو پی اس ups را قطع کرد . در صورتیکه مشکلی در سیستم برقی باشد، فیوزهای داخل تابلو، برق را به صورت خودکار قطع نموده تا مشکل برای یو پی اس ups و مصرف کننده ها به وجود نیاید.
بای پس یو پی اس (ups bypass)
اکثر یو پی اس های مدل سه فاز دارای کلید بای پس می باشند . در صورت نیاز و یا بروز مشکل با استفاده از این کلید می توان به راحتی ورودی یو پی اس ups را به خروجی آن متصل نمود . بعضی از مدل های یو پی اس ups دارای کلید اتوماتیک بای پس Automatic bypass می باشد . در صورت لزوم به صورت خودکار دستگاه در حالت بای پس قرار می گیرد .
یو پی اس و تابلوی بای پس
(ups Panel bypass)
با توجه به اینکه یو پی اس دارای کلید بای پس می باشد چرا باید از تابلوی بای پس یو پی اس استفاده نمود ؟
علت استفاده از تابلوی بای پس برای یو پی اس برای زمانی می باشد که دستگاه یو پی اس ups دچار مشکل شده است . در این حالت می توان توسط کلید بای پس تابلوی یو پی اس ، دستگاه یو پی اس ups را کاملا از مدارخارج کرد . برق ورودی را به مصرف کننده های اصلی متصل نمود و دستگاه براحتی قابلیت چکاب و بازدید و تعمیر و تعویض را دارد .
طراحی و ساخت تابلوی برق یو پی اس
ساخت و طراحی تابلوی برق یو پی اس ups : همانطور که گفته شد با توجه به نوع یو پی اس و بار مصرفی و با توجه به نیاز برای هر محل طراحی وساخته شود.
مواردی که باید در تابلوی یو پی اس ups رعایت شود
در داخل تابلوها حتما باید ازقطعات و کلید و فیوزهای اورجینال با توان مناسب استفاده گردد . در ورودی و خروجی تابلو حتما فیوز مناسب قرار گیرد .
تاکید می گردد حتما نول ورودی از خروجی کاملا مجزا و ایزوله باشد .برای همین منظورکلید گردان بای پس قابلیت قطع نول را داشته باشد . حتما تابلو به سیستم ارت متصل بوده و در ضمن، ترجیها تابلو دارای نمایشگر ولتاژ و جریان ورودی و خروجی باشد .